Eger

2018.07.12. 10:43

Duettek a Dobóban: belépő egy mosoly

Poczik Andreát és Tóth Leventét negyedik éve láthatja a közönség az Agria Nyári Játékok Kamaraszínpadán.

Heol

Négy jelenet, négyszer két karakter, mind-mind más, de összeköti őket a ­romantika, a boldogság keresése, a döntő pillanatokban való tétovázás és az alkohol. Mind a négy jelenetet ugyanaz a két színész játssza. Poczik Andrea és Tóth Levente negyedik éve jelentkezik az Agria Nyári Játékok Kamaraszínpadán, a Dobó István Gimnázium udvarán könnyed nyári szórakozást ígérő színházi estével.

Tóth Levente és Poczik Andrea „duetteznek”Fotó: Gál Gábor

Peter Quilter: Duettek, avagy Mr. és Mrs. címmel vasárnap este töltötték meg idén először kacagással a ­gimnáziumudvari szabadtéri színpadot. Ahogy Tóth Levente fogalmazott, igazából kortalan a darab, hiszen háromesztendős nézőjük is akadt, aki még jótanáccsal is ellátta az életben is egy párt alkotó színészkettőst. Ő azt mondta, mind a négy jelmezben meg kellene hajolniuk.

– A belépő egy mosoly! Ezt komolyan gondoltuk idén is, azaz olyan embereket is várunk a közönség soraiba, akik év közben nem jutnak el színházba. Jókedvet ígérünk, s úgy érzem a vasárnapi előadás után, hogy a közönség jól fogadta a darabot – foglalta össze Tóth Levente.

Wendy és Jon, Barrie és ­Janet, Diana és William, valamint Bobby és Shelley bőrébe bújva a vasárnapi és a keddi előadás után még egyszer, csütörtökön este fél kilenckor lép színpadra Poczik Andrea és Tóth Levente a Duettekkel a Dobó gimnázium udvarán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában