maklár, braga

2017.07.27. 19:02

Ezüstérem az első versenynapon – Videóval

Ezüstéremmel zárta az első versenynapot a Maklári Bosch Kötélugró Klub Bragában, ahol szerdán kezdődött el Kötélugró Európa-bajnokság.

G. R.

A maklári csapat tagjai Beküldött fotó

A Portugáliában megrendezett erőpróbán az életük első nemzetközi versenyén részt vevő Hanuszik Lilla, Köblő Kata, Bozsik Regina, Zelei Dorottya és Zelei Diána összeállítású junior csapat a dobogó második fokára állhatott fel az Ifjúsági Csapat Európa-bajnokság egyik gyorsasági számában.

– A lányok életük első nemzetközi megmérettetése volt és ezzel együtt az első tornateremben töltött nyaruk is. Lelkiismeretesen, kifogást nem ismerve készültek fel a nagy napra, ami ennek megfelelően meghozta a sikert – mondta el a Heolnak edzőjük, Apostol-Kovács Judit. – Az ifjúsági korcsoport a 12-14 éveseket jelenti, ahol ők még fiatalnak számítanak. Ez mit sem számított nekik, hiszen végig boldogan, kiegyensúlyozottan versenyeztek és élvezték minden egyes percét a pályán töltött időnek. Nagyon jó volt látni ezt a hozzáállást és büszkék voltunk a lányokra, akik hozták a tőlük elvárt eredményt.

A maklári csapat tagjai Beküldött fotó

Az ezüst érmet a 4x45 másodperces duplaköteles gyorsasági számban nyerték – tette hozzá.

A következő két napban már a felnőtt versenyzőké a főszerep, de a kicsik közül Zelei Diánának szurkolhatunk még pénteken az egyéni versenyszámok alatt.

Videó: 

G. R.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában