munkálatok

2017.11.15. 16:19

Forgalomkorlátozások várhatóak Gyöngyösön

Arra kérik az autósokat, ne megszokásból vezessenek, hanem figyeljék a közlekedési táblákat!

V. M.

Csapadékcsatorna-helyreállítási munkák miatt lezárják a településen a Platán utca forgalmát a Sport utca és az Esze Tamás utca közötti szakaszon csütörtökön reggel 7 és délután 5 óra között. Ebben az időben a 2-es számú helyi járat a következő, módosított útvonalon közlekedik: Platán utca – Sport utca – Hunyadi utca – Esze Tamás utca – Szövetkezet utca – tájékoztatott Pifkó Tamás, a gyöngyösi polgármesteri hivatal sajtóreferense.

A Koháry utcában a gyöngyösi önkormányzat megbízásából harminckét darab új, gyeprácsos parkolót alakítanak ki. A munkavégzés ideje alatt, reggel 7 és délután 5 óra között nem használhatóak a meglévő parkolók. A gépjárművek ugyanis akadályozzák a munkagépeket a munkaterület megközelítésében. Arra kérik az autósokat, ne megszokásból vezessenek, hanem figyeljék a közlekedési táblákat.

Az önkormányzat azt tanácsolja, hogy az autóbusz-pályaudvarra érkezők a várhatóan december közepéig tartó munkálatok ideje alatt a Honvéd utcai parkolókat vegyék igénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában