eger

2017.12.03. 15:10

Zenei utazásra hívta Boggie az egri közönséget

Boggie a lemezbemutató turnéjának első állomásaként a Forrás Gyermek- és Ifjúsági Ház Jazz Klubjában szombaton mutatta be harmadik albumát, a Boggie – 3-at, amely a frontember saját szerzeményeit tartalmazza.

V. M.

Még az Eszterházy Károly Főiskolán francia szakot végzett, fiatal énekesnő zenekarával jazz-, pop- és klasszikus zenei elemeket egyaránt tartalmazó, izgalmas koncertet adott a közönségnek; a művésznő szavaival élve zenei utazásra hívta őket. Ezen az utazáson szerelemről, szeretetről, békéről, gyermekszületésről szóló, s nehéz időkre erőt adó magyar, francia és angol nyelvű dalokat egyaránt hallhattak a megjelentek. Így felcsendült példaként a Végtelen, a Le démon (a démon), A város nélkülem, a Kacaj, az Érkezem, a Nem kell bántani.

Továbbá a korábbi két korongjáról is énekelt Boggie szerzeményeket, mint az Ilyenkort, a Camouflage-t (álarc), az őt ismertté tévő Parfümöt, netán az Euróvíziós Dalfesztiválon Magyarországot 2015-ben, Bécsben képviselő Wars for Nothing-ot (háborúk a semmiért). A fellépés végén az énekesnő dedikálta is új lemezét.

Boggie koncertje sokakat lenyűgözött Fotó: Gál Gábor

Olvasóink hamarosan interjút is olvashatnak a HEOL-on Boggie-val.

 

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában