Heves

2018.06.30. 18:57

Nem lesz parlagon a Bermuda

Elindult a sportpark építése a helyiek által csak Bermuda-háromszögnek nevezett területen.

Berecz Renáta

A pályák alapozásán dolgoznak Fotó: Jakab Tibor/Hevesi Hírportál

A korábban hasznosítatlan zöld felület egy elnyert pályázat segítségével új funkciót kap, mely a városlakóknak különböző szabadidős ­tevékenységet biztosít majd.

Sveiczer Sándor polgármester arról szólt, a városvezetés a pályázat megírásakor a sportolni, kirándulni, kikapcsolódni vágyók igényeit ­tartotta szem előtt. Ennek eredményeképpen többféle sportpálya, napozó- és játszótér, tanösvény, valamint sakkozók ­kertje is létesül.

A pályák alapozásán dolgoznak Fotó: Jakab Tibor/Hevesi Hírportál

A projekt részeként a sportcsarnok vastagabb szigetelést kap, továbbá elhelyeznek napelemeket is, melyek a komplexum áramellátását biztosítják majd, s általuk fedetté válik a parkoló is. A kutyatulajdonosoknak futtatóval is kedveznek majd, és ivókutakat is telepítenek. Hozzátette, létrehoznak egy szolgáltatóépületet is, melyben vendéglátóhely, sportkölcsönző kap helyet.

A kivitelező cég munkatársai jelenleg a terület elrendezésén, a pályák alapozásán dolgozik. A tervek szerint őszre készülnek el a beru­házással. Berecz R.

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában