gyöngyöspata

2017.10.11. 14:14

Nem számít az ősz haj, a fiatalságuk belülről árad

Az ötvenedik és hatvanadik házassági évfordulójukat ünneplő párokat is köszöntöttek Gyöngyöspata időseinek megtartott rendezvényén.

H. É.

A jubiláló házaspárokat is köszöntötték a város időseinek megtartott rendezvényen. Az ötvenedik és hatvanadik házassági évfordulójukat ünneplő párok ajándékcsomagot és emléklapot vehettek át Hevér Lászlónétól, illetve dr. Sándor Balázs jegyzőtől.

A napokban rendezett ünnepségen megtelt a művelődési ház nagyterme, Gyöngyösi Kiss Anna nótaénekes műsorával, óvodások fellépésével és Sőregi Máté versével köszöntötték a szépkorúakat.

A városvezető úgy fogalmazott, ez a szeretet napja és a legfontosabb, hogy tudunk szeretni és szeretve lenni.

– A korukat ne a naptár számlálja, hanem a lelkük mutassa meg, mennyi idősnek érzik magukat – szólt a szépkorúakhoz Hevér Lászlóné. – Önök semmit sem öregedtek, szemükben a szeretet, arcukon a mosoly látható. Az életszeretet, a kedvesség, a bölcsesség mindenkit fiatalon tart. Nem számít az ősz haj, a ránc, a fiatalságuk belülről árad – fogalmazott a polgármester.

Az aranylakodalmas párok négyen, az egy évtizeddel több házasságban élők, heten ünnepeltek a városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában