eger

2018.01.01. 19:39

Operettel, Strauss-esttel köszöntötték 2018-at

Huszonnegyedik alkalommal rendezte meg az Újévi koncertet az Agria Játékok Közhasznú Nonprofit Szervezet az egri Gárdonyi Géza Színházban egy délutáni és esti előadásban.

S. S.

A koncert programválasztásának különlegessége, hogy pár éve már a közönség szavazatai döntenek arról, hogy milyen műfajban legyen az előadás – tudtuk meg Kelemen Csaba főszervezőtől. A színművész elmondta az interneten, jegypénztárakban, levélben és telefon leadott voksok 99 százaléka szólt az operett és Strauss mellett.

A vasárnap délutáni és esti előadás házigazdája Tóth Levente színművész olyan előadókat szólíthatott színpadra, mint Balczó Péter, a Magyar Állami Operaház, Denk Viktória a Pesti Magyar Színház, valamint Mészáros Edina és Vanya Róbert Budapesti Operettszínház előadóművészei.

Bemutatkozott az újévi koncerten Panyi Evelin egri tehetség. A mindkét előadásán nagy sikert arató koncert közreműködői voltak a GG Tánc Eger nyolc fiatal táncosa, valamint az Egri Szinfonikus Zenekar. Utóbbit Szabó Sipos Máté vezényelte.

Képalá: Látványában is lenyűgöző koncert Fotó: Gál Gábor

 

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában