heves megye

2017.11.30. 13:00

Ossza meg velünk karácsonyi emlékeit!

A múlt évben tetszéssel fogadott ötlet nyomán az idén is arra kérjük Önöket, Kedves Olvasóink, hogy legyenek aktív részesei az év végi ünnepnek.

Ajándékozzanak meg bennünket, de főleg olvasóinkat ünnepi hangulatú, megható személyes történetekkel, amelyek az Önök legemlékezetesebb karácsonyát idézik fel. Az Önök legérdekesebb történeteit megjelentetjük a Heves Megyei Hírlapban és a Heol.hu-n. Azt kérjük, az írásaik maximum 2200 karakter terjedelműek legyenek, A4-es lapon másfél oldalas kézzel vagy géppel jegyzett szövegek. Szívesen vesszük, ha fotókat is küldenek.

A tavalyi történetek ide kattintva olvashatóak.

Sztorijaikat várjuk december 8-ig a postai címünkre: 3300 Eger, Trinitárius utca 1., illetve e-mailben: [email protected]. Utóbbi tárgy mezőjébe, illetve a borítékra írják rá: Karácsonyi történet. Szíveskedjenek megadni az elérhetőségüket, a címüket s a telefonszámukat.

A legszebb karácsonyi történet szerzői között 15 ezer forintos vásárlási utalványt és egy fenyőfát sorsolunk ki, utóbbit december 20-ig kivisszük a megadott címre.

Ajánlóképünk illusztráció, Fotó: Shutterstock

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában