hatvan

2018.03.08. 13:42

Tágasabb lesz az onkológiai rendelő

A hatvani Albert Schweitzer kórház szakrendelőjében felújított helyiségbe költözött a diabetológiai szakrendelés.

T. O.

Ez az első lépése annak, hogy az onkológiai betegeket ellátó szakrendelő és gondozó is felújított, kellő számú kiszolgálóhelyiségből álló rendelőintézeti részbe kerüljön.

A klimatizált rendelők alapterülete mintegy tizenhat négyzetméterrel nagyobb lesz az eddigieknél, s a betegeket így komfortosabb körülmények között fogadhatják – tájékoztatott Zelnik Krisztina, a gyógyintézmény sajtósa.

Dr. Stankovics Éva, a kórház főigazgatója kiemelte: a jelenlegi fejlesztés annak érdekében történik, hogy az onkológiai szakrendelés és gondozó az eddigitől minőségileg is jobb körülményeket biztosítson: a költözést ­követően egyebek mellett megszűnik az a zsúfoltság is, mely a jelenlegi rendszert ­jellemzi. A kórház a fejlesztést saját erőből valósítja meg.

A diabetológiai szakrendelés immár a rendelőintézet épületének harmadik emeletén, a bőrgyógyászati és az audiológiai szakrendelések között érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában