LABDARÚGÁS

2017.09.29. 19:33

Vízválasztó jöhet Pétervásárán

Kovács Zoltán, Nagy Csaba, Farkas Márió, Debreczeni Dávid, Juhász Andrásné, Tuza László és Varga Dávid így látja az esélyeket.

Bódi Csaba

SZOMBAT, 16.00:

PÉTERVÁSÁRA (13.)–BÉLAPÁTFALVA (15.)

Pétervására, Bocsi Attila Spt. V.: Darók Attila (Debreczeni, Palásti)

SIPOS LAJOS, a ­pétervásáraiak edzője: – Más nem fogadható el, csak a győzelem! Amennyiben ugyanis nem tudjuk otthon tartani a három pontot, akkor komolyan el kell gondolkodni a hogyan továbbról. Nem így indultunk, de sajnos négy tartós hiányzónk (Hegedűs, Nagy Z., Dudás, Szabó M.) után ezúttal az eltiltott Nagy Martinra sem számíthatunk. Ezzel együtt, illetve nélkülük is szeretnénk visszatérni a helyes útra, a hazai pályán győzelemmel zárni a hétvégét.

VARGA IVÁN, a bélapátfalviak edzője: – Azok után, hogy a Füzesabonnyal szemben sikerült megérezni a győzelem mámoros ízét, a héten azért dolgoztunk, hogy a kiszámíthatatlan Pétervására vendégeként is hasonló örömben legyen részünk. Nekünk minden pont nagyon fontos, és az idő haladtával remélem, tanultunk a korábbi mérkőzések tapasztalataiból, és nem követünk el eredményt befolyásoló hibákat. Elég baj, hogy a csapat motorjának tekinthető Kovács Kristófot sípcsontsérülés miatt úgy tűnik, hogy hosszabb időre nélkülöznünk kell.

MAKLÁR (9.)–FC HATVAN (3.)

Maklár, Adler Sándor Spt. V.: Viktor Ferenc (Lovas, Nováki)

KOVÁCS ZOLTÁN, a makláriak középpályása: – Gyöngyöshalászon mindenkinél az ellenkezője történt ahhoz képest, amit tervezünk. Most már nem utalhatunk vissza a fárasztó kupaszereplésre se, így aztán meg kell mutatni, hogy jó csapat vagyunk, és ennek bizonyítására a Hatvan ellen nyílik alkalom. Remélem, csapatszinten sikerül száz százalékot nyújtani és végre a szerencse is mellénk áll. Nagyon bízom a győzelemben.

BETON-TERMÉK FELSŐTÁRKÁNY (2.)–HEVESTHERM-HEVES (10.)

Felsőtárkány. V.: Gecse Zoltán­ (Telek, Baranyi)

NAGY CSABA, a felsőtárkányiak védője: – Hatvanban nagyon együtt volt a csapatunk, bár igazából a korábbi mérkőzésekre sem lehet panasz, mert mindenki odatette magát a játékhoz. Ugyanezt kell folytatni, és akkor nem maradnak el az újabb győzelmek. A hevesieknél Besenyei Ferenc életveszélyt jelent a kapura, ám a futball csapatmunka, azért vagyunk, hogy kisegítsük egymást, azaz ha egyikünknek nem sikerült szerelni, ott a másik. Sajnos Kálmán Richárd és Romhányi Tamás sérült, így nélkülük kell(ene) begyűjteni a pontokat.

Nagy Csaba és tárkányi társai. Együtt van a csapat Fotó: Czímer Tamás

BESENYŐTELEK (16.)–HERÉD (6.)

Besenyőtelek, dr. Vass Géza Spt. V.: Rozsnaki Gábor (Varga L., Török)

FARKAS MÁRIÓ, a besenyőtelkiek szélsője: – A játékosállomány alapján nagyon nem ott van a csapat helye, ahol a jelenleg állunk. A herédiek jó gárdát alkotnak, amelyet Majzik Zoltán személyében felkészült edző irányít. Tudjuk, hogy az ellenfélnél kikre kell kiemelten figyelni, ám ettől is fontosabb, hogy a saját együttesünk tagjai azt nyújtsák, amit valójában tudnak. Ha ez meglesz, akkor nagyon bízom benne, hogy győzünk is.

EGER SE (1.)–ENERGIA SC GYÖNGYÖS (11.)

Eger, Szentmarjay Tibor Várrosi Stadion. V.: Panyi Kristóf (Pádár, Forgó)

DEBRECZENI DÁVID, az ­egriek szélsője: – Jó passzban lévő ellenfelet fogadunk, de mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, és ezt szeretnénk igazolni is. Maxi­mális tisztelet a gyöngyösieknek, akikkel szemben megpróbálunk minél előbb gólt szerezni, mert, ha nem így lesz, akkor kapkodóvá válhat a játékunk.

Sérülés miatt Dobos ­Attila és Szucsik Ádám, betegségből adódóan Palágyi Milán hiá­nyozhat majd a házigazda egriektől.

Debreczeni Dávid. Maradjon a lendület Fotó: Lénárt Márton

FÜZESABONY (14.)–BOLDOG (5.)

Füzesabony. V.: Szigetvári Zsolt (Csathó, Juhász Á.)

JUHÁSZ ANDRÁSNÉ, a füzesa­bonyiak technikai vezetője: – Hullámvölgyben van a csapatunk, mert sajnos néhányan nem úgy teljesítenek, ahogy az a tudásuk alapján joggal elvárható lenne. Mindig bízom benne, hogy a csapat összeszedi magát, így van ez most is, noha a folytatásban könnyűnek nem nevezhető mérkőzések várnak ránk. Remélem, a fiúk tekintettel lesznek a születésnapos Vámosi Csabára, és legalább egy pontot szereztek a játékos-edzőre is gondolva.

GYÖNGYÖSHALÁSZ (4.)–MARSHALL-ASE (7.)

Gyöngyöshalász. V.: Kasza Dénes (dr. Lendvai, Daru)

TUZA LÁSZLÓ, az andornak­tályaiak elnöke: – Sajnos az öltözőépületünk még nem áll rendelkezésre, így ezt a mérkőzést is idegenben kell játszanunk. Ez persze egyáltalán nem előny, de ezzel most együtt kell élni, minden idegszállal arra összpontosítva, hogy megszerezzük a győzelmet. Ehhez nagy-nagy figyelemre és fegyelemre van szükség minden egyes pályára lépő játékostól, mert a halásziak kiváló formában futballoznak.

VASÁRNAP, 16.00:

EGERSZALÓK (8.)–BORSODNÁDASD (12.)

Egerszalók. V.: Varga László (Lovas, Horváth M.)

VARGA DÁVID, az egerszalókiak szakosztályvezető helyettese: – Csapatunkban a legidősebb játékos, Ficzere ­Péter 1988-as születésű, vagyis nagyon fiatal gárdával rendelkezünk, amely inkább a ­jövő együttesének számít. Az viszont nagyon is a jelen, hogy vasárnap a nádasdiakat fogadjuk, akikkel szemben ugyanúgy zártan védekezünk majd, mint tettük eddig, bízva abban, hogy a gyors kontrákból sikerült a kapuba találni. Igaz, eddig kevés gólt rúgtunk, de keveset is kaptunk, reméljük, ezúttal az eggyel több találat a mi nevünk mellett szerepel majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában