Sport

2015.12.21. 07:15

Pétervásárán fontos szerepet tölt be a PSE

Négy szakosztály 18 év alatti sportolói zárták közösen az esztendőt az észak-hevesi város klubjánál.

B. Cs.

Soha ennyi gyermek nem sportolt még a Pétervására Sportegyesület égisze alatt, mint manapság, ezért az egyesület minden korábbinál fontosabb szerepet tölt be a településen – fogalmazott Eged István polgármester a klub „Utánpótlás sportolók évadzáró vacsorája” elnevezéssel bíró rendezvényén.

A sorban kilencedik eseményen a karate, a sakk, a röplabda és a labdarúgó szakosztály 18 év alatti sportolói, valamint edzők, szakosztályvezetők és a város vezetői vettek részt. A 108 fős vendégsereget az est főszervezője, Boros Csaba alpolgármester, utánpótlásedző fogadta. Eged István köszönetet mondott a trénereknek és a vezetőknek az év egészében tapasztalt lelkes munkáért, a támogatóknak pedig az önzetlen segítségért volt hálás. 

Az utánpótlás edzők értékelése és a jövőre vonatkozót célok meghatározásán túl külön méltatást kapott a nyáron Budapestre költözött, a helyi általános iskolában 23 esztendőn át tanított Pádár Bélát. – A búcsú nem végleges, mert a sportegyesület munkájában a nyár elejéig még biztosan részt vesz a szakember – fűzte hozzá Boros Csaba.

Ahogy eddig minden évben, a legjobban teljesítő egyesületi sportolókat ezúttal is elismerték.  A díjak átadását követően minden sportoló egyesületi felirattal ellátott sportkulacsot kapott ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!