Sport

2014.03.08. 21:25

Szecska: nagyon nem nyerő 21

Az egri gólfiesztában leginkább Bátori Bence játszott főszerepet, a Kaposvár csak 12-0 után tudott szépíteni a remekül pólózó bajnok ellen.

egrivizilabda.hu

Az egykori egri sztár, jelenleg kaposvári hálóőr, Szécsi Zoltán neve hallatán a hazai játékosoknak járó üdvrivalgás volt hallható a Bitskey-uszodában.

„Szecska” számára bizonyosan jó eső érzés volt az, hogy a sárga-kék drukkerek nem feledkeztek meg róla, más kérdés, hogy aztán maga a mérkőzés már nem sok jót tartogatott a háromszoros olimpiai bajnoknak.

 A végére teljes kiütés született, a vendégek ugyanis mindössze négyszer tudták felavatni a csereként beálló Meixner Marcell kapuját. A tizenhét gólos siker mellesleg nem mást ér, minthogy a ZF-Eger ismét vezeti az első osztályú bajnokságot, hiszen egy nappal korábban a Szolnok hazai környezetben kapott ki a Szegedtől. Ezek után pedig már csak egy valami maradt hátra, az alapszakaszból megmaradt meccseket egytől egyig be kell húzni. [caption id="" align="alignleft" width="360"] Szécsi Zoltán nem tudta feltartóztatni az egrieket Fotó: Lénárt Márton
[/caption]
      
A férfi OB I 21. fordulójában:
ZF-Eger–Kaposvári VK 21–4 (5–0, 4–0, 6–3, 6–1)
Eger, Bitskey-uszoda, 200 néző. V.: Marjay Zs., Fodor R.
ZF-EGER: BISZTRITSÁNYI – BÁTORI 5, Gór-Nagy 1, Biros 1, Kovács G. 2, Hárai, Salamon 2. Cs.: Meixner –  Sántavy, Zalánki 1, Bedő 1, VARGA II ZS. 3, LŐRINCZ B. 3, Bundschuh 2. Edzők: Dabrowski Norbert, Petrovai Márton.

 KAPOSVÁR: Szécsi – Kuncz, Berta 1, Dőry 1, Surányi, Juhász-Zelei 1, Benic. Cs.: Lajkó –  Krasznai, Szilvasán, Prikidánovics, Kincses 1, Kutasi, Gros. Edző: Fekete Szilveszter.    
Gól – emberelőnyből: 7/3. ill. 9/2.
Ötméteresből: 3/2. ill. 2/2.
Kipontozódott: Surányi a 21., Bundschuh a 22., Sántavy a 31. percben.
Az eredmény alakulása: 12–0, 12–1, 13–3, 20–3, 20–4, 21–4.
Dabrowski Norbert: – Örülök, hogy komolyan tudták venni a fiúk a meccset és megértették azt, hogy az ilyen mérkőzések mire valók. Elismerésem mindenkinek, hogy végig becsülettel jól játszva küzdött.
 
A 21. forduló további eredményei:
Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP VSC – Diapolo Szeged VE 8-9
Debrecen – BVSC-Zugló 10-10
KSI SE – PVSK-Füszért 8-8
Lactiv-VasasPlaket – Racionet Honvéd 4-11
Valdor Szentesi VK – OSC-Újbuda 8-5
Ybl Water Polo Club – Széchenyi Bank-FTC (később)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!