Hírek

2004.11.10. 01:54

Politikusok-Magánügyek

BAMA

Avarkeszi Dezső étel- és koktélrecepteket gyűjt
Avarkeszi Dezső szocialista országgyűlési képviselő egyedül neveli két egyetemista lányát. Otthonosan mozog a konyhában, szeret főzni és megszállottan gyűjti a szakácskönyveket, koktélrecepteket. A politikusnak a mozgás sem hiányzik az életéből. – Hetente legalább kétszer, de ha időm engedi, háromszor is megragadom a teniszütőt. Egy jól összeszokott csapattal hétköznap reggel, a hétvégéken pedig délután járunk teniszezni – így a politikus.

Horváth Balázs: a taps és ami pénzre váltható
Horváth Balázs országgyűlési képviselő állítja, hogy az évad egyik legremekebb előadását látta pénteken Veszprémben. A La Mancha lovagja után beültek a színészklubba. „De a tapsot nem lehet pénzre váltani. Színész barátaim körében sajnos szembesültem azzal, hogy kiváló művészek milyen nehéz körülmények között élnek” – állítja a politikus, aki színművész feleségével minden premiert igyekszik megnézni.

Nyitrai Zsolt óvatos, kétéves Skodát vett
Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselő megvette élete első autóját, egy kétéves Skodát. Az egri honatyának már öt éve van jogosítványa, de autója ez idáig nem volt. „A forgalmi vizsgán vezettem utoljára, valahogy nem igazán érdekelnek a kocsik” – mondta a politikus. Majd elárulta, a közeljövőben, amikor nem lesz nagy forgalom Egerben, kimerészkedik a forgalomba is. A főváros és lakóhelye között azonban továbbra is vonattal fog közlekedni.

Imre, egyszer valakit nagyon megverünk!
Kónya Imrének, az egykori Antall-kormány belügyminiszterének rendszeres teniszpartnere Gyarmathy Jenő főorvos, a Fradi sportorvosa. Ellenfelük Sidó Zoltán kardiológus, aki műtét előtt álló vagy azon túlesett betegeivel áll párba. Általában ők győznek. Zoltán nehéz ellenfél – állítja Kónya –, ha frissen operált beteget hozna magával, talán akkor is győzne. Gyarmathy főorvos így vigasztalja partnerét: „Imre, egyszer valakit nagyon megverünk!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!