Hírek

2004.12.16. 00:00

Átvert mindenkit DiCaprio

A harmincéves szívtipró mindössze egy napot töltött Budapesten. A belvárosi luxushotel hostesse felismerte. Ha igaz, a sztár jövőre kémfilmet forgat nálunk.

Szemán László

[caption id="" align="alignleft" width="300"] Ki hinné, hogy egy világsztár ennyire szolidan öltözködik mint Leonardo DiCaprio. A felvétel az egyik fővárosi szálloda aulájában készült.
[/caption]A CIA nem őrzi úgy titkait, mint azt Leonardo DiCaprio magyarországi útján tették a szervezők. Tegnap megírtuk, hogy a színész hamarosan Budapestre jön. Ma már arról számolhatunk be, hogy jött, szétnézett és távozott. Annyit lehet tudni, hogy mindösssze 24 órát töltött Budapesten.

Állítólag vasárnap volt a nagy nap, ám vannak olyanok, akik tegnap még látni vélték a őt a Belvárosban. Ami biztos, hogy az egyik legfiatalabb luxushotelben lakott. Még a szálloda alkalmazottjai közül sem sokan tudtak arról, hogy milyen híresség érkezett hozzájuk. Többen hasonmásra gyanakodtak. Az egyik hostess azonban felismerte. Ráadásul lapunk egyik hű olvasója is véletlenül az aulában várakozott, amikor a filmcsillag tolmácsával átsétált ott. Szintén véletlenül olvasónknál volt egy fényképezőgép is, így megörökíthette a jelenetet.

Úgy tudjuk, hogy a színésznek megmutatták a főváros egyes részeit, így egyebek mellett a Dunakorzót, a Váci utcát és a Várat. A látvány megnyerte DiCaprio tetszését. Ha igazak a hírek, jövőre ugyanezeken a helyszíneken forgatni is fog.

A Reggel gyanúja szerint a titkolózás a filmsztár leendő új alakításához tartozik. Információnk szerint jövőre a fővárosban forgatják DiCaprio főszereplésével a CIA negyven évét feldolgozó, A jó pásztor munkacímű kémfilmet. Állítólag Robert Redford és Brad Pitt tanácsolta Di Caprionak a budapesti helyszínt, ők ugyanis szintén itt vették fel a Kémjátszma című filmjük több jelenetét is.

Huszonhárom évesen lett világsztár

Alig tudott leérettségizni, annyira utált tanulni. Helyette filmezett. Már a második filmjéért, a Gilbert Grape-ért Oscarra jelölték. Ezt követte az Egy kosaras naplója, a Teljes napfogyatkozás,

a Rómeo és Júlia. A világhírt a Titanic hozta meg neki. Ezzel lett 23 évesen megasztár. Jött a Vasálarcos, a New York bandái Gwyneth Paltrow-val, a Kapj el, ha tudsz. Játszott Woody Allan I love you című családi drámájában Meryl Streeppel. December elején mutatták be Los Angelesben legújabb filmjét, a Martin Scorsese rendezte Aviátort.

Kedvenc színésze Al Pacino és szereti a rap-et

Neve: Leonardo Wilhelm DiCaprio

Született: 1974.november 11-én, Los Angelesben (USA)

Lakik: Hollywood

Csillagjegye: skorpió

Haja eredeti színe: szőke

Szeme színe: kékeszöld

Kedvenc könyve: Hemmingway: Az öreg halász és a tenger

Kedvens sportja: kosárlabda és a baseball

Kedvenc állata: az összes állat. Kedvenc autója: '69-es Mustang

Kedvenc zenéje: rap

Kedvenc zenésze: Harry Conick Jr.

Kedvenc zenekara: Pink Floyd, Beatles, Led Zeppelin

Kedvenc színésze: Al Pacino

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!