Hírek

2004.12.03. 00:36

Keresztül Pest megyén

BAMA

Cegléd Új törmeléklerakó
Az önkormányzat a Kosárhegyi úti törmeléklerakót, a kialakult környezetvédelmi feltételek miatt bezárta. Az építési-bontási hulladékot ezentúl a Külső Kátai úti hulladéklerakó telepen veszik át. (vs)

Gödöllő Tanpálya
Az iskolás gyerekek kerékpáros tanpályákon tanulják meg a leggyorsabban a közlekedési szabályokat. A Tour de Hongrie és a Michelin Hungária egy ilyet mutatott a gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskolában. (vs)

Szentendre Közmeghallgatás
December 9-én, csütörtökön 17.00 órai kezdettel kerül sor a fórumra, melyen közérdekű kérdésekre és javaslatokra válaszolnak a város vezetői. (vs)

Szigetszentmiklós Új gépjármű
Az önkormányzati tűzoltóság egy új műszaki mentő tűzoltó gépjárművet kapott a Belügyminisztériumtól. A gépjármű és felszerelése 40 millió forintba került, melynek pályázati önrésze 8 millió forint volt. (vs)

Törökbálint Vasút
Az elővárosi vasúti járatok szaporodása gond is. Ahhoz, hogy a helyi lakoság a vasutat válassza P+R rendszerű személygépkocsi-parkolót kell kialakítani a megállóhely közelében. (vs)

Vác Bizottsági ülés
December 6-án tartja következő ülését a gazdasági és városüzemeltetési bizottság. A napirendjén többek között a városi lakóépületek felújításának és korszerűsítésének további önkormányzati támogatása, a strand és uszoda belépőjegyeinek ára szerepel. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!