Hírek

2005.01.05. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Abony Nem állnak le
Folytatódnak a Kisfaludy utca már elkészült útalap aszfaltozási munkái. A nyolcszáztizennégy méter útépítés összesen 34 millió forintba kerül. Ebből tízmillió a pályázaton elnyert összeg. A többit, huszonnégymillió forintot saját forrásból teremtettek elő. (vs)

Fót Kevés a fedezet
Nem tartotta elegendő fedezetnek az OTP azt a 14,5 hektáros földterületet, amelyet az önkormányzat 466 milliós hitel fejében felajánlott. A testület újra foglalkozik ezért a kérdéssel. (vs)

Kismaros Bál
Jótékonysági bált rendeznek februárban a Vilcsek Gyula Általános Iskola javára. A mulatságot palotással nyitják meg a nyolcadik osztályosok. A zenét a kerti partikról jól ismert zenekar szolgáltatja. (vs)

Kocsér Húsz év
A civil szervezetek közül az egyik legrégebbi a húszéves Színházbarát-kör. A névválasztás nem véletlen, havonta egyszer a kecskeméti Katona József Színházba járnak. Tevékenyen részt vesznek a község kulturális életében, s rendszeresen felkeresik a kiskunmajsai gyógyfürdőt. (vs)

Százhalombatta Gyűjtik a fákat
Az utcára dobott karácsonyfák összegyűjtését megkezdte az új év első munkanapján a SZÁKOM Kft. A cég munkatársai 2-3 héten át járják majd az utcákat és a közterületeket, hogy összegyűjtsék a már kidobott fenyőket. (vs)

Szentendre Hirdetések
A képviselő-testület döntése szerint a közterületen lévő felületeket egységesen kell kezelni. A polgármester feladata, hogy a lehetőségeket a januári, a rendelet tervezetét a márciusi testületi ülésre elkészítse. (vs)

Szigetszentmiklós Pályázatok
Ebben az évben több intézmény vezetőjének lejár a megbízatása. A város már kiírta a pályázatokat Napsugár óvoda, valamint a Mozgássérült gyermekek óvodája vezetésére. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!