Hírek

2005.02.03. 00:00

Elnapolták az énekes tárgyalását

Cs. E.

[caption id="" align="alignleft" width="232"] Garvin Arvizo Jacko társaságában
[/caption]Jövő hétfőig elnapolták a kiskorú szexuális zaklatásával vádolt Michael Jackson popénekes perének tárgyalását a kaliforniai Santa Mariában.

A per első szakaszában az esküdtszék 12 tagját és a 8 tartalék esküdtet választják ki 750 személyből. Két nap alatt 250 jelölt ment át az első rostán. Hírek szerint sokan nem vállalták, hogy arcukat és nevüket adják a perhez. A válogatás során a bíró mindenkit személyesen meghallgat, az ügyésznek és a védőnek is el kell fogadnia az esküdtek jelölését.

A 46 éves popénekes hétfői hófehér öltözékét kedden fekete öltönyre cserélte. A bíró kívánságára mindennap hat óra hoszszat jelen kell lennie a tárgyaláson. A Reggel közben megszerezte azt a fényképet, amelyen az énekes együtt szerepel állítólagos áldozatával; nyilvánosságra került a fiú anyja, Janet Arvizo fotója is. A vád szerint Jackson szexuálisan zaklatott egy 13 éves rákbeteg kisfiút, miután alkoholt itatott vele. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!