Hírek

2005.02.22. 07:31

Keresztül Pest megyén

BAMA

Pomáz Nyertek
A település a közelmúltban kétmillió forintos támogatást nyert az Egészségügyi Minisztériumtól. A város az Egészségbarát település címre pályázva jutott a pénzhez. (lma)

Maglód Hatvan nap
A képviselő-testület legutóbbi ülésén felülvizsgálta a helyi önszerveződő közösségek pénzügyi támogatásáról szóló korábbi rendeletét. Az egyik fontos változás, hogy a pályázati határidők hatvan napról harmincra csökkentek. (lma)

Verőce Varrótanfolyam
A foltvarrás technikájával ismerkedhetnek a kicsik a település művelődési házában. A gyermekeket szüleik Ocsenásné Csiri óvónőnél írathatják be a foglalkozásra. (lma)

Majosháza Élőben
Immár a világhálóról is követhetők a település önkormányzatának testületi ülései. Külön öröm, a nézők nem csak tétlen szemlélői lehetnek a teremben lezajló vitáknak. A technika segítségével ugyanis maguk is élő egyenesben hozzászólhatnak az őket érintő kérdésekhez. (lma)

Göd Testületi ülés
A település önkormányzatának következő testületi ülésére február 24-én, csütörtökön kerül sor. A napirendi pontok között többek között szerepel a város ez évre szóló költségvetési rendeletének elfogadása. (lma)

Inárcs Tüdőszűrés
A településen március elseje és kilencedike között lesz a következő tüdőszűrés. A vizsgálatokra a Zrumeczky Dezső Művelődési Házban kerül sor. (lma)

Penc Hálón a telkek
Immár a világhálón is megtekinthetők a Penc község önkormányzata által eladásra meghirdetett telkek. Az érdeklődők a www.penc.hu elektronikus kikötőben vagy a hivatalban tájékozódhatnak. (lma)

Gödöllő Tavaszi fesztivál
Írók és múzsák Gödöllőn címmel kiállítás nyílik a Gödöllői Városi Múzeumban március 6-án, vasárnap, délután négy órakor. A tárlatot Kerényi Ferenc irodalomtörténész  adja át a közönségnek. (lma)

Vác Algéria bemutatkozik
Március 12-én Algéria-napot tartanak a váci Madách Imre Művelődési Központban. A kiállítással egybekötött bemutatót Lebdaout Salah, az ország nagykövete nyitja meg. (lma)

Tóalmás Egy százalék
A községért munkálkodó Tóalmás Alapítvány kéri a lakosságot, személyi jövedelemadójának egy százalékát idén is nekik juttassa el. A civil szerveződés adószáma a község elektronikus kikötőjének (www.toalmas.hu) egyik almenüpontján lelhető föl. (lma)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!