Hírek

2005.02.04. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Abony Ismerkedés az iskolával
A Somogyi Imre Általános Iskola szombaton, február 5-én reggel nyolc órától nyitott kapukkal várja a város leendő első osztályosait és szüleiket. (vs)

Dömsöd Fakivágás
A település képviselői megvitatták a Dabi szigeti útról érkezett, a közterületen lévő veszélyes fák kivágására vonatkozó kérést.
A képviselő-testület nem támogatta, hogy az 56 darab nyárfából álló facsoportot kitermeljék. A döntés szerint azonban az élet- és vagyonbiztonságot fenyegetők kivágásra kerülnek. A munka elvégzésére, illetve a fák pótlására előbb ajánlatokat kell beszereznie az önkormányzatnak. (vs)

Érd Rendezési terv
Az ügyfélszolgálati irodában és a Budai u. 10. első emeletén közszemlére tették a tervezett Tesco áruház környékének szabályozási tervét. Az elképzelésekkel kapcsolatban a polgármesteri hivatalban várják a lakosság véleményét, észrevételeit. (vs)

Göd Kézműves foglalkozás
A városban szeptember óta működő Búzaszem Kolping Általános Iskola szeretné, ha tevékenységét minél többen megismernék. Havonta ezért több rendezvénnyel várják az érdeklődőket. Február 5-én tíz órától kézműves foglalkozáson látják vendégül a gyerekeket. (vs)

Gödöllő Díjak
A március 15-i városi ünnepségen adják át a Gödöllő Városáért kitüntető címet. A lakosság február 7-ig adhatja le javaslatait a polgármesteri hivatalban, hogy kik azok a személyek, illetve melyik az a közösség, akik az utóbbi évben tevékenységükkel hozzájárultak a város fejlődéséhez, jó hírének növeléséhez. (vs)

Veresegyház Visszabújt a medve
A településen lévő Medve otthon gondozói és látogatói érdeklődéssel várták miként dönt a felébresztett Tódor névre hallgató barnamedve. Nos, miután előbújt, nem sokáig időzött, hanem visszahúzódott betonból készült barlangjába. Tehát a tél vége messze van még. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!