Hírek

2005.02.09. 06:07

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Papp Lajos szívsebészről olvasott Mátrai Márta
Mátrai Márta (57) Somogy megye fide-szes parlamenti képviselőjének különleges, nagy élményt jelentett a Papp Lajos szívsebészről szóló könyv elolvasása. A politikus nagy tisztelője a neves orvosnak, és
a szakember élettörténetének megismerése után még jobban felnéz rá. – A könyvön keresztül kiváló embert ismertem meg Papp Lajos személyében. Még többet kellene írni és beszélni róla a közéletben – vallja a politikus asszony. (szá)

Hargitai János bizakodva készül a borversenyre
Hargitai János (47), Mohács fideszes országgyűlési képviselője, Nagynyárád polgármestere szomszédai közül utolsónak fejte le a borát a közelmúltban. A négy hektoliternyi bor most érlelődik. A honatya-polgármester türelmetlenül várja, hogy márciusban versenyre vihesse munkájának gyümölcsét. – Amennyiben a helyi döntőben jó minősítést kapok, akkor tekintélyes borászokkal is versenyre kelhetek – mondta a bizakodó politikus. (ba)

Tóth Istvánnak jobban megy a lábtenisz
Tóth István (54) Ózd szocialista országgyűlési képviselőjének a január a sport jegyében telt. Korábban húsz éven át focizott kispályán, pár éve azonban áttért a kevesebb energiát igénylő lábteniszre. Az elmúlt hetekben néhány meccs erejéig újra futballcipőt húzott, s az úszással is próbálkozott. – Rá kellett jönnöm, ma már jobban „fekszik” nekem a lábtenisz, mint a foci vagy az úszás – összegezte tapasztalatait a honatya. (áz)

Csizmár Gábornak az év bora az egyik kedvence
Csizmár Gábor (50) foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter szereti a jó bort. Ha környezetében valaki minőségi nedűt akar vásárolni, érdemes kikérnie a tárcavezető véleményét. A minisztert ugyanis nagy borszakértőként is számon tartják a munkatársai. Csizmár Gábor különösen a száraz vörös borokat kedveli, ezen belül az egyik kedvence a tavalyi év borának kikiáltott Szekszárdi bikavér, Takler Ferenc pincéjéből. (szá)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!