Hírek

2005.04.18. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budakeszi Biztonság
Kuratóriumi ülést tart április 25-én
A Város Közbiztonságáért Közalapítvány a polgármesteri hivatalban. A napirendi pontok között tárgyalnak a rendőrségnek vásárlandó gépjárműről, illetve a polgárőröknek vásárlandó mellényekről. (vs)

Érd Szabályozási terv
Elkészült a Pára áruház és környékének szabályozási terve. A rendeletmódosítás következtében lehetővé válik a terület fejlesztése, társasházak építése, az ingatlanok közművesítése. (vs)

Göd Bizottsági ülés
Ma összeül az önkormányzat pénzügyi ellenőrző bizottsága. A polgármesteri hivatal tanácstermében többek között a csatornaberuházás aktuális kérdéseiről, valamint a nyári szezonban a városi strandon működő biztonsági szolgálatról egyeztetnek. (vs)

Herceghalom Ovi
Április 20-án és 21-én várják a gyermeküket óvodába beíratni szándékozó szülőket. A Gesztenyés utcai általános iskola és óvodát reggel nyolc és délután öt óra között lehet e célból felkeresni. (vs)

Monor Lomtalanítás
Április 23-án Monor és Monorierdő területén lomtalanítást végeznek. A lakók a felesleges lomokat reggel hét óráig tehetik ki ingatlanjaik elé. A később kihelyezett tárgyakért a szállító jármű csak késve tud viszszamenni. (vs)
 
Szigetszentmiklós Raktárbázis
Ma délelőtt ünnepélyesen megnyitják a BAKO Hungária új raktárbázisát. Mivel a vállalat elsősorban pékekkel és cukrászokkal áll kapcsolatban, folyamatos sütési bemutatók is lesznek, kiállítják a pékek díszmunkáit, csokoládé- és karamellbemutatót is tartanak. (vs)

Telki Fotópályázat
A tavalyi siker eredményeként idén is meghirdették a tavaszi fotópályázatot. Két témában –„A fa dicsérete” és a „A csodálatos égbolt Telkiben” – várják a felvételeket. Beküldési határidő: május 10. A zsűrizés időpontja május 16. Kiállítás és eredményhirdetés május 20–22. között a Telki fesztivál ideje alatt lesz. (vs)

Törökbálint Bölcsőde
A képviselő-testület áprilisi ülésén elfogadta a bölcsőde beszámolóját. Az intézmény költségvetését százezer forinttal megemelték. A gépkocsi üzemanyag-szükségletére fordítható összeg felhasználásáról a bölcsőde pontos útnyilvántartás szerint köteles elszámolni. (vs)

Vác Hincz Gyula
A művész hagyatékából rendezett kiállítás május 1-jéig látogatható a Tragor Ignác Múzeumban. A tárlat az életmű egy rejtett korszakát, az 1940–1950-es évek festészetét mutatja be. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!