Hírek

2005.08.01. 00:00

A férfiakat bolondító Maja

Új hús érkezik szeptemberben a Barátok közt csapatába. A szőke hölgy nem piskóta, gátlástalanul felborzolja majd a Mátyás téren élők kedélyét.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="120"] Reszkessenek a Barátok közt sorozat asszonyai, jön a csábító Maja!
[/caption]Szőke, dögös leányzót alakít Nyári Szilvia. Az még titok, hogy a sorozat mesefolyamában milyen foglalkozást űz. Annyit elárult: szereti bolondítani a pasikat. Csak annyit üzen, reszkessenek a Mátyás király téren élő nők! Ugyanis a Szilvia alakította lány, Sipos Maja férfifaló csábító. Annyit még elmondott: nem a Berényi-klán tagja. Azt is hét pecsét alatt őrzi, hogy kivel kezd ki elsőként a Barátok közt sorozat férfijai közül. Ám annyit huncut mosollyal elárul: nem is egy férfiú esik áldozatul csáberejének. – Maja szenvedélyes, lobbanékony természetű, jóakarattal sem mondható rá, hogy földre szállt angyal – mosolyog a színésznő. Nyári Szilvia óriási szerencsének érzi, hogy bekerült a hét éve sikerrel futó sorozatba. – A sors játéka vagy inkább fintora – meséli. Ugyanis négy évvel ezelőtt a főiskola elvégzése után jelentkezett a válogatásra. Akkor egy másik figurára kerestek szereplőket. Nem ő lett a boldog és szerencsés kiválasztott, hanem Deutsch Anita. Talán másfél hónapja történt, hogy felhívták telefonon. Hívták, menjen ki a Barátok közt stúdiójába. Ugyanis Maja figurájára színésznőt keresgélve, elővették a régi próbafelvételét. Kiment, és két nap múlva már forgatott is. – Az összeszokott csapat azonnal befogadott. Jó érzés, hogy nagyon nyitott társaságba kerültem – lelkesedett. Nyári Szilvia két színházban is játszik. A Madáchban többek között a Volt egyszer egy csapat című Webber-musicalben lép színpadra. De a Macskákban, a Chicagóban és az Anna Kareninában is van szerepe. Szilvia sokat ingázik, hiszen Kaposvárott a Lili bárónőben is szerepel. A forgatások alatt kevesebbet találkozott férjével, Nyári Oszkárral, aki kaposvári színész. De most, nyáron bepótolják, irány Horvátország. Augusztus végén pedig  ismét a dolgos hétköznapok következnek.

Nyári Szilvia

2001: Színház- és Fimművészeti Egyetem

Szerepei: Volt egyszer egy csapat, Macskák, Anna Karenina, Chicagó (Madách Színház), Lili bárónő (Csiky Gergely Színház, Kaposvár)

2001: Színház- és Fimművészeti Egyetem

Szerepei: Volt egyszer egy csapat, Macskák, Anna Karenina, Chicagó (Madách Színház), Lili bárónő (Csiky Gergely Színház, Kaposvár) Reszkessenek a Barátok közt sorozat asszonyai, jön a csábító Maja! -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!