Hírek

2006.01.11. 14:52

Meghalt a batéi lány gyilkosa

Meghalt az az 56 éves férfi, aki szilveszter előtt két nappal szerelővassal vert halálra egy 22 éves batéi lányt. Úgy tudjuk, a férfi régóta betegeskedett, amikor pedig szembesült tettével sokkot, majd ennek következtében agyvérzést kapott, amibe vasárnap éjszaka belehalt.

Fábos E.

A 22 éves batéi V. Ilona holttestét szilveszterkor fedezték fel egy 56 éves férfi házában. A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a fiatal nőt egy szerelővassal verték agyon. A férfi ellen emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, kihallgatni azonban egészségügyi állapota miatt azóta sem tudták. Agyvérzést kapott, és azóta kómában feküdt a kórházban. Úgy tudjuk: a férfi évek óta betegeskedett, rendkívül rossz fizikai állapotban volt. A meggyilkolt lány néhány éve költözött a településre élettársával, és nem nagyon ismerték a falubeliek. Bíró Gábor a rendőr-főkapitányság sajtó ügyeletese elmondta: a nyomozást az elkövető halála miatt megszüntette a rendőrség, de a haláleset körülményeit ennek ellenére is kivizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!