Hírek

2006.01.18. 18:13

Újabb TOP 10-es bűnöző rendőrkézen

Újabb TOP 10-es bűnözött fogott el a rendőrség. A 32 éves férfi ellen 14 elfogatóparancs volt hatályban csalás, sikkasztás és okirat-hamisítás miatt.

BAMA

Kiskunlacházán fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda Bűnügyi Főosztályának munkatársai - a BRFK „TOP 10”-es listán szereplő - M. Gábor 32 éves budapesti lakost, aki ellen 14 elfogatóparancs volt hatályban csalás bűntette, sikkasztás bűntette, közokirat-hamisítás bűntette elkövetése megalapozott gyanúja miatt és szabadságvesztés letöltése miatt.

A férfi ellen többek között elfogató parancsot bocsátott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitánysága 2001. november 5-én csalás bűntette elkövetése megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2001. június 8-a és június 19-e közötti időben két XV. kerületi székhelyű gazdasági társaságtól álnéven összesen hét alkalommal vásárolt különféle festékárut. A fizetés módjaként átutalást jelölt meg, de az áruk ellenértékét nem fizette meg. A bűncselekménnyel összesen mintegy 5.300.000 forint kárt okozott. (objektív hírügynökség)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!