Hírek

2006.04.26. 12:50

Kevin Costner újabb szexbotrányba keveredett

Kevin Costner újabb szexbotrányba keveredett, a masszőrnőt pedig bírósági határozattal helyezték vissza munkakörébe.

BAMA

Kevin Costner, a hollywoodi veterán két évvel ezelőtt Skóciában töltötte mézesheteit a nálánál húsz esztenedővel fiatalabb feleségével, Christina Baumgartnerrel. A szállodában azonban, relakszációs masszázs közben, ahogy a 35 esztendős masszőrnő gyúrata a testét, Kevinben felébredt a férfiúi ösztön. Hirtelen felugrott, elkapta a masszőrnő csuklóját, ledobta magáról a leplet és maszturbálni kezdett.

A masszőrnő volt annyira toleráns, hogy nem panaszolta be Kevint az utána következő Christinának, azonban később jelentette az esetet a szálloda vezetőségének. A jelek szerint azonban nagyon rosszul döntöt: annyit sikerült elérnie panaszával, hogy kirúgták állásából.

Az eset még csak most, két év elteltével kapott bírósági epilógust azzal, hogy a masszőrnő sikeresen kiharcolta, hogy egykori munkáltatója tetemes kártérítést fizessen neki, valamint, hogy visszahelyezzék őt állásába. A bíró engedélyezte, hogy Kevin Costner neve szerepeljen a periratokban, mert "az esetről már írtak az amerikai bulvárlapok".

Az 51 esztendős Costner nem volt hajlandó kommentálni a történteket, azonban nem ez volt az első szexuális botránya. 1999-ben hagyta el korábbi felesége, Cindy, akivel három közös gyermeke van, mert a filmsztár megcsalta őt egy táncosnővel. Három évvel később egy DNS-teszt bizonyította, hogy Costner Bridget Rooney gyermekének apja, s akkor 10 millió dollárt volt kénytelen kifizetni házasságon kívüli fia javára. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!