Hírek

2006.04.23. 21:51

Kósa: Hajdú-Biharban nem tudott győzni az MSZP

Míg országosan az MSZP győzött, addig Hajdú-Biharban nem tudott győzni, értékelte a választások eredményét vasárnap este Kósa Lajos debreceni polgármester, a Fidesz megyei elnöke. Az ellenzéki politikus szerint Debrecenben pártja előre lépett, miután már az első fordulóban megszerezte mind a három egyéni képviselői helyet.

BAMA

Ugyanakkor elismerte, hogy Hajdú-Bihar megyében nem sikerült  megismételni a korábbi eredményüket, hogy mind a kilenc egyéni  választókerületben fideszes legyen a képviselő. Balmazújvárosban,  Berettyóújfaluban és Püspökladányban ugyanis a szocialista párt jelöltjei győztek a második fordulóban. Kósa Lajos megjegyezte: az ország kétségbeejtő helyzetben van, ezért kíváncsian várja, hogy a Gyurcsány-kormány, amelyik ebbe a  helyzetbe juttatta az országot, mit tesz a jövőben, hogyan kívánja  elkerülni a fenyegető pénzügyi csődöt. "A feketeleves az embereknek csak most következik, csődtömeggel  kell szembenéznünk" - tette hozzá. Kósa Lajos végezetül  kijelentette: a Fidesz továbbra is a szavazóik érdekeit fogja  képviselni az Országgyűlésben. Saját politikai jövője kapcsán megismételte: nem kíván országos pártpolitikus lenni, továbbra is Debrecen polgármestereként fog dolgozni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!