Hírek

2006.04.25. 15:02

Színvonalasabbá válhat a reptéri taxisszolgáltatás

A jelenleginél színvonalasabb, olcsóbb taxisszolgáltatást ígér a Budapest Airport Zrt. (BA) a fővárosnak júliustól, ha a közgyűlés csütörtökön módosítja a drosztrendeletét.

BAMA

A Ferihegyi repülőtér "utasbarát, Budapest turisztikai vonzerejéhez méltó taxisszolgáltatással" fogja majd várni a  vendégeit, ha a közgyűlés hozzájárul a rendelet módosításához, és az  önkormányzat, valamint a BA megállapodást köt egymással - mondta Demszky Gábor főpolgármester a keddi sajtótájékoztatón. - Garantálni akarjuk a jobb szolgáltatást, hiszen Budapest számára  sem mindegy, milyen a repülőtérre érkező évi mintegy 8 millió utas  első és utolsó élménye a városról és Magyarországról - hívta fel a  figyelmet Chris Woodruff, a BA vezérigazgatója. Közölte, a pályázaton nyertes céggel szembeni elvárások közé  tartozik majd a többi közt, hogy a sofőr beszéljen legalább egy  idegen nyelvet, a járművek minősége megfelelő legyen, valamint az  is, hogy mozgássérültek számára is álljanak rendelkezésre gépkocsik.  A feltételek teljesítését természetesen majd egy átmeneti türelmi  idő előzi meg - tette hozzá a vezérigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!