Hírek

2006.04.18. 12:04

Újabb MDF-jelölt lép vissza

Visszalép a jelöltségtől Szombathelyen Böröcz Miklós, az MDF országgyűlési képviselőjelöltje.

BAMA

Visszalép a jelöltségtől az országgyűlési választás második fordulójában  Szombathely 2-es számú választókerületében Böröcz Miklós, a MDF  jelöltje. "Bejelentem, hogy az aktív politikai tevékenységtől visszavonulok" - jelentette ki Böröcz Miklós. Hangsúlyozta: senkinek a javára nem kíván visszalépni, csupán  nem indul jelöltként a második fordulóban. "A választás első fordulójában az MDF-re, illetve személyemre  voksolókat arra kérem, hogy a második fordulóban kizárólag saját  lelkiismeretükre hallgatva szavazzanak" - fűzte hozzá.
Böröcz Miklós úgy fogalmazott: az országgyűlési választáson azért indult, hogy Magyarországnak jobboldali kormánya legyen, a  célt pedig csak a Magyar Demokrata Fórum parlamentbe juttatásával látta elérhetőnek.      Böröcz Miklós ugyanakkor egyértelműsítette: az országos  politizálástól vonul vissza, szombathelyi önkormányzati képviselőként folytatja munkáját.
   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!