Hírek

2007.03.19. 16:46

Családja sem volt hajlandó bújtatni a szökött rabot

A családjánál próbált elrejtőzni, de onnét is tovább kellett menekülnie annak a fiatal férfinak, aki a hétvégén szökött meg az előzetes letartóztatásból Pécsett.

BAMA

A még szombaton köddé vált férfi a szökése után családjánál próbálta magát meghúzni, ám nővére nem volt partner az elbújtatásában és értesítette felbukkanásáról a hatóságokat. Ám mire a rendőrök kimentek a baranyai faluba, a szökevény már kereket oldott. A feltételezések szerint a családjától is tovább menekülő férfit korábbi fogolytársai illetve bűntársai bújtathatják, és mivel már van rutinja a rejtőzködésben, nem zárható ki, hogy akár hosszú hónapokra is eltűnhet a hatóságok elől.

A 21 éves férfi a baranyai megyeszékhely börtönének első emeletéről, az ablakot kibontva szökött meg, mikor orvosi vizsgálatra akarták szállítani. A lopással és más bűncselekményekkel gyanúsított férfi szökése ügyében az eddigi adatok arra utalnak, hogy a börtön munkatársai hibázhattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!