Hírek

2007.03.20. 19:28

El akarták lopni egy nő holttestét a temető kriptájából

Egy tavaly novemberben huszonnyolc évesen elhunyt nő holttestét akarta ellopni két férfi az elmúlt hétfőn a császártöltési temetőből.

BAMA

A Bács-Kiskun megyei település temetőjébe behajtó furgonból két férfi szállt ki. Ásóikkal azonnal nekiestek a keresett holttestet rejtő kriptának, és már éppen a koporsót húzták ki, amikor a rendőrök váratlanul lecsaptak rájuk. A két férfi ellen egyelőre kegyeletsértés miatt folyik eljárás, a halott rokonai viszont gyanakodnak, ők egyértelműen biztosítási csalást sejtenek a történtek mögött. Szerintük ugyanis a kórházban elhunyt nőt valaki megmérgezte, igaz, gyanújukat a boncolás egyáltalán nem igazolta.

A hozzátartozók úgy tudják, a nő korábbi élettársa nem sokkal az asszony halála előtt nagy összegű életbiztosítást kötött élettársnője nevére. Ezért a halott fiatalasszony rokonai úgy gondolják, hogy a holttest elrablásával a bizonyítékokat akarták eltüntetni. A rendőrség tovább vizsgálja az ügy körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!