Hírek

2007.08.30. 16:18

Látványkonyhák a Mol benzinkutaknál

A MOL és a Marché International (MI) csütörtökön megkötötte azt a több százmillió forintos szerződést, amelynek értelmében a magyar olajtársaság a multinacionális étteremlánccal együttműködve hat éttermet nyit a legforgalmasabb autópályás töltőállomásokon.

V.M.

A Németországban, Ausztriában és Svájcban már elterjedt látványkonyhás éttermek kialakítását két mosonmagyaróvári kútnál kezdik meg decemberben, ezek várhatóan tavasszal nyílhatnak meg. „Megvizsgáltuk a magyar étkezési szokásokat, amelyekre építkezni fogunk, de új színt és ízeket is bele akarunk vinni” – fogalmazott Oliver Altherr. Az MI igazgatója hozzátette: nem tartanak attól, hogy a magyarországi rövid távolságok miatt kevesen állnak majd meg az éttermeknél. Elsősorban turistákat szállító autóbuszokra számítanak.

Míg Bedecs Andrea elmondta, hogy hamarosan száz benzinkútnál kiépítik a wifi rendszert, azaz vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosítanak ügyfeleik számára. „A kényelmi szolgáltatást bárki díjmentesen igénybe veheti a töltőállomások teljes területén. A beruházást reklámokkal finanszírozzuk” – jelentette be a MOL kiskereskedelmi igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!