Hírek

2008.02.10. 19:14

A szocialisták a demokráciát féltik

A szocialista frakció köszöni a szolidaritást, nem fél, de félti a demokráciát és a parlamentarizmus normális működését - írta Lendvai Ildikó frakcióvezető az elmúlt napokban történt, szocialista képviselők ellen ismeretlenek által elkövetett incidensekkel kapcsolatban az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

BAMA

A politikus a "Magyarok Nyilai" nevű létező vagy fiktív szervezet, valamint a kuruc.info nevű internetes portál szocialista képviselőknek szóló fenyegetéseit idézve azt írta: továbbra sem  félnek, féltik azonban a demokráciát, a parlamentarizmus normális működését. „Féltjük elsősorban azokat, akiket a napokban vétlen eszközként használtak fel egy piszkos politikai hadjáratban" - írta a frakcióvezető, utalva arra, hogy tudomásuk szerint egyesek telefonon, hamis bemutatkozással idős embereket riogatnak a még nem létező egészségbiztosítási pénztárak munkatársainak álcázván magukat, és közlik: ki fognak esni a biztosításból.

„A szocialista képviselőket a fenyegetések nem ingatják meg meggyűződésükben. A fizikai és verbális terror tehát értelmetlen és céltalan, de nem veszélytelen a közállapotokra nézve” - hangsúlyozta  Lendvai Ildikó, hozzátéve, ezért kérnek minden nyilvános megszólalót, tartózkodjék az indulatok szításától, és fokozott gonddal válogassa meg a szavait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!