Hírek

2008.02.25. 14:52

Vírus vagy baktérium támadta meg a múlt héten elhunyt fiú szívét

Vírus vagy baktérium támadta meg annak a 13 éves fiúnak a szívét, aki a múlt héten minden előzmény nélkül halt meg Nagykanizsán - tudta meg az MTI hétfőn a fiú édesapjától.

BAMA

Novák Ferenc az igazságügyi orvos szakértő által elvégzett boncolás eredményéről a távirati irodának elmondta: a vizsgálatok alapján derült ki, hogy a kórokozó mindössze egy-két óra alatt tönkretette fia szívét. Laborvizsgálatokkal néhány nap múlva tudják majd kideríteni, hogy vírus vagy baktérium okozta a halálesetet. Az apa azt mondta: semmiféle fejlődési rendellenessége nem volt gyermekének. Egészséges, sportos fiú volt, 2005 óta orvoshoz sem kellett vinni.

A boncolást végző orvos véleménye alapján azt mondta, fia nem is érezhetett semmit abból, hogy kórokozó támadta meg a szívét. Azt is a szakvélemény alapján tudja, hogy évente három-négy hasonló eset történik, amikor egy életvidám, egészséges embert minden klinikai előzmény nélkül ér a halál. Novák Ferenc sajnálatosnak nevezte, hogy rosszindulatú híresztelések keltek szárnyra gyermekének halála kapcsán. Azt terjesztették, hogy kábítószer, alkohol vagy a számítógép ölte meg.

A 13 éves nagykanizsai fiút a múlt kedden, váratlanul érte a halál. Otthonában, számítógépezés közben váratlanul az asztalra dőlt, és már nem lehetett megmenteni az életét.
MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!