Hírek

2008.10.31. 13:26

Fidesz: a szocialisták érdekei húzódnak meg a HospInvest-ügy mögött

A HospInvest működése botrányok sorozata, minden esetben tetten érhető egy nagyon erős szocialista háttér,

BAMA

A HospInvest működése botrányok sorozata, minden esetben tetten érhető egy nagyon erős szocialista háttér, hátszél, ami segíti e cég gátlástalan előrenyomulását; erről Pesti Imre fideszes képviselő beszélt pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Ami az egri Markhot Ferenc kórházban történt és történik a működésbe adással kapcsolatban, az kísértetiesen hasonlít mindahhoz, ami az országban, illetve a fővárosban történik - fogalmazott az ellenzéki képviselő, aki szerint amit a Zuschlag-ügyben naponta hallani lehet, az nem egyedi eset, az a "szocialista norma". Hozzátette: az egri kórház ügye is a szocialisták valódi arcát  tükrözi.

Pesti Imre szerint az egri kórház működésének átadása egy magáncégnek mutatja, hogy a profit sokkal fontosabb a szocialista egészségpolitikusok számára, mint az emberek egészsége. Kitért arra, hogy Egerben egy olyan cég nyerte el a működtetésre kiírt pályázatot, amely - mint kiemelte - bírósági döntés szerint érvénytelenül pályázott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!