Hírek

2008.11.26. 18:09

Fehér port tartalmazó borítékot kapott két fővárosi MSZP-szervezet

Az MSZP fővárosi IV. és XVII. kerületi szervezete is kapott fehér port tartalmazó borítékot, amelyhez egy levelet is mellékeltek

BAMA

Az MSZP fővárosi IV. és XVII. kerületi szervezete is kapott fehér port tartalmazó borítékot, amelyhez egy levelet is mellékeltek - mondta Burány Sándor, a szocialista párt budapesti szervezetének elnöke szerdán az MTI-nek.

A levél szerint amíg ki nem derül, "kik voltak 2006. október 23-án a rendőrruha alatt", addig továbbra is kapnak ilyen "meglepetéseket" a szocialisták. A levélen a Magyar Felszabadítási Szervezet aláírása szerepel, valamint Lendvai Ildikó szocialista parlamenti frakcióvezető nevét is odaírták.

 Burány Sándor azt mondta, a levelek a keddi és szerdai postával érkeztek a IV. és a XVII. kerületi szervezethez. Hozzátette: értesítették a hatóságokat, amelyek jelenleg is vizsgálják, egészségre ártalmas-e a boríték tartalma.

A fővárosi szocialista vezető idétlen és erőtlen szélsőjobboldali kísérletnek tartja a történteket, amellyel szerinte a közvéleményt akarják megzavarni, illetve az emberek  biztonságérzetét csökkenteni. A politikus tudomása szerint az elmúlt hónapokban majdnem mindegyik fővárosi MSZP-szervezet kapott fehér port tartalmazó küldeményt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!