Hírek

2008.11.24. 15:18

Hatton életmódváltással még feltámadhat

Ricky Hatton edzője, Floyd Mayweather úgy gondolja, a 30 éves klasszis csak akkor lehet méltó ellenfele Oscar de la Hoyának, avagy a fiának, Floyd Mayweather Jr-nak, ha felhagy az összecsapásai közötti alkoholizálással.

BAMA

Hattonnak be kell fejeznie a két mérkőzés közötti alkoholizálást, ha olyan nagyságrendű boxolók ellen szeretne ringbe szállni, mint Oscar de la Hoya vagy Floyd Mayweather Jr. Ezt az IBO kisváltósúlyú világbajnokának edzője Floyd Mayweather jelentette ki – olvasható a Sportfórum portálon. A brit klasszis - aki szombaton az amerikai Paulie Malignaggi ellen védte meg vb-címét - de la Hoyával vagy Manny Pacquiaóval akar megküzdeni jövőre, a Wembley Stadionban.

Hatton, edzője fiával, a nemrégiben visszavonult Mayweather Jr.-ral is meccselni akar, mert ő az egyetlen, aki pályafutása alatt meg tudta őt verni. Hatton edzője azonban úgy gondolja, a 30 éves klasszis csak akkor lehet méltó ellenfele de la Hoyának és a fiának, ha felhagy az összecsapások közötti alkoholizálással, és a gyorséttermi ételek elfogyasztásával. „Nagyon aggaszt az életstílusa. Már elbeszélgettem vele erről, de úgy látom, még nem értette meg teljesen”- jelentette ki az idősebbik Mayweather.

„Azt kérdeztem tőle: meg akarod verni ezeket a srácokat? Mert, ha igen, akkor fel kell hagynod a mérkőzések közötti piálással, és az egészségtelen étkezéssel” - magyarázta a tréner. Mayweather szerint az ilyen hozzáállás nem működik az Egyesült Államokban. „Nagyon egyszerű a dolog. Két-három évig még simán bokszolhat, de ha nem hagy fel az ivással, akkor ez az időszak igencsakle fog rövidülni” - vélekedett a mester. Mayweather szerint Hattonon látszik, hogy változtatni akar az életmódján, de abban nem igazán bízik, hogy teljesen felhagy az alkohollal. „Mindig benne lesz, hogy megigyon egy-egy kupicával, és ha ezt megteszi, akkor fenn áll a veszélye, hogy nem áll meg néhány pohárnál” - fogalmazott az edző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!