Hírek

2009.10.27. 11:12

Az MLSZ nem reagál Orbán Viktor bírálatára

A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalosan nem reagál Orbán Viktornak az MLSZ-t bíráló kijelentéseire.

Forrás: MTI, MLSZ

Ezt Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke közölte kedden. Hozzátette: a szövetség minden véleményt, álláspontot tiszteletben tart, még ha különbözik is az MLSZ-étől. A sajtófőnök idézte Kisteleki István MLSZ-elnök szavait, aki úgy fogalmazott: "ha belegondolok, megtiszteltetés, hogy az utóbbi időben mindenki ennyit foglalkozik a magyar labdarúgással".

A Fidesz elnöke, aki a felcsúti Puskás Akadémia alapítója is, a Videoton honlapján látható videointerjúban a következőket mondta a Videoton - DVSC-TEVA (3-0) vasárnapi bajnoki után:
 
"Azt el kell mondanom ugyanakkor, hogy fájlalom, hogy a szövetségi kapitányt nem láttam itt, továbbra sem érzem, hogy a magyar válogatott jó kezekben lenne, nem látom, hogy azok a játékosok, akik itthon hétről hétre megfeszülnek, fiatalok, tehetségesek, ilyen terhet is el tudnak viselni, mint amilyen a mai  volt, azokra odafigyelne valaki a válogatott háza táján. A klubok  rendben vannak, sőt inkább rendben vannak, mint a válogatott. Egész  egyszerűen méltatlan, hogy egy ilyen rangadón nincsenek itt, akiknek egyébként az lenne a dolguk, hogy a legjobb magyar játékosokból álló válogatottat összeállítsák."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!