Hírek

2009.10.27. 13:29

Fecskendőtűvel szurkálta az ovisokat

Egy kínai óvónő a felvigyázás helyett kínozta a rábízott négyéves gyerekeket. A nő ahelyett, hogy szépen beszélt, vagy kissé megdorgálta volna azokat a gyerekeket, akik nem akartak aludni, vagy épp rosszalkodtak, fecskendős tűvel szurkálta meg őket.

mno

Az esetre a napokban az egyik apa derített fényt, miután kisgyereke testén nyolc szúrást fedezett fel, és megkérdezte, hogy honnan származnak azok. A kisgyerek elmondta, hogy nem akart aludni ebéd után, ezért az óvónő megszúrta az egyik farpofáját és a bal karját. A felidegesedett apa felhívta a többi szülőt is, akik ugyancsak észrevették gyerekeiken a szúrásnyomokat.

 

Az óvónőt rögtön letartóztatták, míg a kisgyerekeken orvosi teszteket végeztek el, hogy vajon megfertőződtek-e valamilyen betegséggel. Szerencsére mindegyikük egészséges, de a szülők kártérítést követelnek a tanintézménytől az óvónő viselkedése miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!