Hírek

2009.10.27. 11:07

Idén is kötelező felelősségbiztosítás a Tescóból

November 2-ától december 31-ig a Tesco vásárlói maguk választhatják ki a számukra legkedvezőbb kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást valamennyi magyarországi biztosító ajánlata közül.

Világgazdaság Online

A Tesco által tavaly elindított kényelmi szolgáltatásnak köszönhetően idén is bárki megkötheti vásárlás közben KGFB biztosítását. Minden Magyarországon működő biztosítótársaság ajánlata elérhető lesz az áruházlánc 30 hipermarketjében, valamint a cég honlapján keresztül.
 
A vásárlók az idén is megköthetik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat a nagyobb Tesco hipermarketekben. Ráadásul nem csak egy bizonyos biztosító termékével találkozhatnak, hanem minden, Magyarországon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötő biztosító ajánlata közül is választhatnak. A 2010. évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását mindössze a gépjármű adatainak és a személyes adatok ismeretében bárki könnyedén megkötheti az ország 30 hipermarketjében a Pénzügyi Partner pultoknál, illetve a Tesco honlapján, a www.tescoszolgaltatasok.hu oldalon.


 
Az idei őszi KGFB kampány során azok között, akik a Tescóban kötik meg kötelező gépjárműfelelősség-biztosításukat, és be is fizetik az első díjrészletet, egy fehér színű, 3 ajtós Opel Corsa típusú személygépkocsit sorsolnak ki.
 
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!