Hírek

2009.10.15. 10:34

Több millió zeneszám vár letöltésre!

Magyarországon egyedülálló választékkal és több millió zeneszám korlátlan letöltésével a Sony Ericsson és a T-Mobile új, havidíjas zene-előfizetést kínálnak Play Now™ plus néven. Az első 14 napban díjmentesen kipróbálható.

Világgazdaság Online

A Sony Ericsson Play Now™ plus zeneszolgáltatása Szingapúr, Svédország, Hollandia, Ausztria és Svájc után a világon hatodikként, a régióban elsőként lesz elérhető Magyarországon.

A szolgáltatás 2400 Ft-os havi díj ellenében (1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén), belföldön a T-Mobile hálózatán mobiltelefonos eléréskor további adatforgalmi díj nélkül szabad hozzáférést, korlátlan számú letöltési lehetőséget biztosít a világ négy legnagyobb zenei kiadójának, illetve a legtöbb hazai kiadó folyamatosan bővülő kínálatához.

Ez a szolgáltatás indulásakor több millió zeneszámot jelent a legkülönbözőbb stílusokban.

Az arra alkalmas Sony Ericsson mobilok Play Now™ plus menüpontjában emellett folyamatosan frissülő új információk olvashatók a zene világából, illetve az előfizetők megismerkedhetnek a hasonló zenei ízlésű felhasználókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!