Hírek

2009.11.12. 12:17

Átlátható működés, önértékelés a Pannonról

A fenntarthatóság iránti nyílt elkötelezettségéről ismert Pannon meggyőződése, hogy minden vállalatnál kiemelten fontos a működés átláthatóságának biztosítása.

BAMA

Ennek jegyében a Pannon elkészítette első teljes körű fenntarthatósági jelentését, amely letölthető a vállalat weboldaláról.

A Pannon 2008. évi tevékenységét összegző dokumentum megfelel a Global Reporting Initiative (GRI) legfrissebb irányelveinek, a „B” önkéntes megfelelési szint szerint.

A GRI a cégek által világszerte leggyakrabban alkalmazott jelentési rendszer a nem pénzügyi jellegű teljesítmény értékelésére és kommunikálására.

„Folyamatosan új utakat keresünk napi működésünk tökéletesítésére. A jelentés elkészítése kiváló lehetőség volt arra, hogy végiggondoljuk és az érintetteknek is bemutassuk tevékenységünket. Az anyag dolgozóink valódi csapatmunkájának gyümölcse  a közreműködők arcukat és kreativitásukat adták, hogy olvasmányosabbá tegyék a több mint 60 oldalas dokumentumot. A jelentés fontos előrelépés az átláthatóság és az elszámoltathatóság felé, aminek továbbra is elkötelezett hívei maradunk” – jelentette ki Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója.

A környezet megóvása érdekében a jelentés teljes terjedelmében csak elektronikus formában érhető el, a Pannon weboldalán. A dokumentum rövidebb változatát kérésre nyomtatott formában biztosítják.
  
Cs. E.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!