Hírek

2010.08.20. 08:42

Drogozhatott a Tescóban lövöldöző férfi

A TV2 információi szerint drogozott az a férfi, aki csütörtökön a Váci úti Tescóban lövöldözött. A hírműsor úgy tudja: a két férfi csokit lopott az áruházban, ezért kísérték be őket a biztonsági őrök egy külön szobába.

MTI

Több emberen elkövetett emberölés kísérletének bűntette miatt indult eljárás az ellen a 24 éves férfi ellen, aki csütörtökön két biztonsági őrt megsebesített a XIII. kerületi Váci úti Tescóban. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint B. G.-t őrizetbe vették, és az életvédelmi osztály kezdeményezte előzetes letartóztatását az ügyészségnél. Társát, a 23 éves D. N.-t bűnsegédként vették őrizetbe. Csütörtök este fél nyolc körül az egyik XIII. kerületi hipermarketben két tolvajt értek tetten az ott dolgozó biztonsági őrök. A férfiakat hátrakísérték az épület biztonsági irodájába, ahol egyikük elővette lőfegyverét, melyből több lövést adott le az őrökre. A lövöldözésben az egyik biztonsági őrt a karján, társát a hasán érte lövés.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint B. G.-t őrizetbe vették, és az életvédelmi osztály kezdeményezte előzetes letartóztatását az ügyészségnél. Társát, a 23 éves D. N.-t bűnsegédként vették őrizetbe. Csütörtök este fél nyolc körül az egyik XIII. kerületi hipermarketben két tolvajt értek tetten az ott dolgozó biztonsági őrök. A férfiakat hátrakísérték az épület biztonsági irodájába, ahol egyikük elővette lőfegyverét, melyből több lövést adott le az őrökre. A lövöldözésben az egyik biztonsági őrt a karján, társát a hasán érte lövés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!