Hírek

2010.11.14. 09:40

Fokozott rendőri jelenlét Kolontáron

Negyven rendőr teljesít szolgálatot a vörösiszappal elöntött településeken a bűnmegelőzés érdekében éjszakánként - tájékoztatta a védelmi bizottság vasárnap reggel az MTI-t.

MTI

A rendőrök, többségükben géppisztollyal felszerelve a bűncselekmények megakadályozása érdekében fokozott ellenőrzéseket tartanak Kolontáron és Devecserben, így az elmúlt hetekhez hasonlóan a lezárt településrész útkereszteződéseiben több rendőrt lehetett látni vasárnap kora reggel is. Devecserbe még mindig fokozott rendőri ellenőrzés mellett lehet bejutni, a települést ugyanis lezárták az átmenő forgalom elől.

A Veszprém megyei védelmi bizottság tájékoztatása szerint a 8-as számú főútról Devecserbe továbbra is csak a helyi lakosok, a kárfelszámoláson dolgozók, a menetrend szerinti buszok, illetve a helyben ügyeiket intézők mehetnek be.


 
A hétvégére való tekintettel a Meggyeserdőn lévő "lomis piacra" való bejutást a védelmi bizottság megkönnyítette, mert az árusok arról panaszkodtak, hogy „tönkre mennek”.
 
Így azok, akik árulni érkeznek a piac területére, az áteresztő pontokon is bejuthatnak Devecserre, de a vásárlók csak Somlóvásárhely felől érkezhetnek a piacra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!