Hírek

2010.11.20. 12:07

Kiosztották a hazai turizmus Oscarjait

Az idén hét szakember kapta meg a turizmus Oscarjának tartott Pro Turismo Díjat, amelyet Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, Bánki Erik, az Országgyűlés turisztikai bizottságának elnöke és Horváth Endre gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár adott át szombaton a Parlamentben.

MTI Eco

A turisztikai tevékenység irányítása, szervezése, tervezése, valamint a nemzetközi turisztikai kapcsolatok terén végzett kiemelkedő munka elismeréseként Pro Turismo Díjban részesült Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója; Bátorfi Béla, a Bátorfi Fogászat tulajdonosa és vezetője, az Orvosi Turizmus Iroda Zrt. igazgatótanácsának tagja; Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa; Gulyás Gábor, a debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ igazgatója; Horváth Tihamér, a Kehida Temál Gyógy- és Élményfürdő tulajdonosa, ügyvezető igazgatója; Szervánszky László mestercukrász, a soltvadkerti Szent Korona Cukrászda tulajdonosa, valamint Alfred Hackl, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa vezérigazgatója.

A miniszter szavai szerint a Nemzetgazdasági Minisztérium 2010-ben azon szakembereknek, vállalkozóknak ítélte oda a Pro Turismo Díjat, akik elkötelezettek a minőségi turizmus iránt, és nívós szolgáltatásaikkal példát mutatnak a szakmának. A Pro Turismo Díj a színvonal, az innovatív ötletek és a kreativitás elismerése - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!