Hírek

2010.12.05. 11:38

Rengeteg a baleset

Összesen 122 közúti közlekedési baleset történt az elmúlt nap 24 órájában a közutakon; ebből egy követelt halálos áldozatot, kilenc súlyos, húsz pedig könnyű sérüléssel járt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).

MTI

A rendőrség felhívta a figyelmet arra, hogy az autósok az út- és látási viszonyok, a köd, a havazás és a fagy miatt lassabban és figyelmesebben vezessenek, ugyanis a lefagyott útfelületeket gyakran nem is lehet időben észlelni. A meteorológiai előrejelzés szerint vasárnap igen hideg volt a reggel, délelőtt sok napsütésre lehet számítani, majd délutántól nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és a hőmérséklet délután is 0 fok körül alakul.

Közölték azt is, hogy az M0-s körgyűrűn, az M1-es, M5-ös, M6-os és M7-es autópályákon építési, javítási munkák befolyásolják a közlekedést. Az M0-s úgynevezett régi szakaszán folyamatosan épül a harmadik forgalmi sáv, itt a terelések mellett folyamatos sebességkorlátozás van érvényben.

Az M1-es sztráda mindkét pályaoldalán a 13. és 15. kilométerszelvények közötti szakaszon hídépítés miatt van sebességkorlátozás, és hídjavítás miatt van átterelés és sebességkorlátozás az M5-ös autópálya 48-50. kilométerszelvényében. Az M6-os autópálya mindkét pályaoldalán a 22-77. kilométerszelvényekben terelés és sebességkorlátozás mellett dolgoznak, az M7-es autópályán pedig ugyancsak karbantartási munkákat végeznek mindkét oldalon a 4-39. kilométerszelvényekben.

Összesen 122 közúti közlekedési baleset történt az elmúlt nap 24 órájában a közutakon; ebből egy követelt halálos áldozatot, kilenc súlyos, húsz pedig könnyű sérüléssel járt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). MTI -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!