Hírek

2012.05.16. 08:56

150 milliót tettek félre Schmitt villájára

A Blikk úgy tudja, az esetleges felújítási munkákra és bútorok beszerzésére további 19,5 millió forintot különítettek el.

origo.hu

Intézményi beruházási kiadások jogcímén 150 millió forintot különített el a kormány az államfőváltás költségeire  - írja a Blikk. A lap szerint egyéb dologi kiadásokra, például az esetleges felújítási munkákra és bútorok beszerzésére további 19,5 millió forintot tettek félre.

Bár Áder János már május 10-én átvette a köztársasági elnöki feladatokat, még mindig nem lehet tudni, hogy mikor költözik ki Schmitt volt a Béla király úti elnöki rezidenciáról. "Minden olyan információt, amely időszerű, megkapnak majd" - mondta az [origo]-nak hétfő reggel Kiss Norbert arra a kérdésre, hogy mikor adja át Schmitt a rezidenciát, illetve hogy új lakásának keresése elkezdődött-e. Schmitt Pál a múlt héten az RTL Klubnak azt mondta, nem tud kiköltözni, mert még nincs meg az új helye.

Kiss Norbert (aki Schmitt Pál államfősége alatt a KEH társadalmi kapcsolatokért felelős hivatalvezetőjeként dolgozott, majd őt Áder János első határozataiban mentette fel munkája alól) annak ellenére sem válaszolt a kérdéseinkre, hogy az megítélésünk szerint közérdekű adat. Próbáltuk elérni a Köztársasági Elnöki Hivatalt is, egyelőre sikertelenül.

origo.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!