tiszanána

2017.07.04. 21:21

A magasból lehet szemlélni a tavat

Már megszokhattuk, hogy mindig történik valami a Tisza-tó-parti településen

U. L.

Minden fejlesztési lehetőséget kihasználnak, ennek és a jó közösségnek köszönhetően folyamatosan épül-szépül a község. Most nagyobb dolgok vannak kibontakozóban.

– A területfejlesztési forrásoknak köszönhetően újulhat meg és fejlődhet a dinnyésháti­ strand, valamint a kikötő. Ez nagy pluszt jelent a helyi turizmusban. A beruházásra 250 millió forintot nyertünk – mondta megkeresésünkre­ dr. Tóth József polgármester. – Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre jobban odafigyelnek a Tisza-tó turizmusfejlesztésére. Látható, hogy ­Poroszló, Tiszanána és Kisköre is szépen fejlődik – fűzte hozzá.

Bővül a csónakkikötő, több mint háromszáz csónakot tudnak majd tárolni. Kicserélik a kikötő stégrendszerét, egy új, modern építmény kerül a régi helyére.

– Épül egy harmincöt méter magas kilátó. Ennek a tetejéről már szépen belátható lesz a tó, ami egy újabb vonzerőt jelent a dinnyésháti partszakasznak – árulta el a településvezető.

.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!