Labdarúgás

2022.08.03. 12:10

Már csak a Zagyvaszántóra összpontosít a Herédről elköszönt edző

A szakítás okaként egyszerű és teljesen elfogadható magyarázattal szolgált Rozmaring Péter.

B. Cs.

Rozmaring Péter hálás a korábbi lehetőségért

Forrás: Forrás: családi archívum

– Sajnos a Heréden végzett munkám véget ért – mondta a heol.hu-nak a megyei I. osztályú HLC-nél kapusedzőként foglalkoztatott Rozmaring Péter. – Nagyon szép három évet töltöttem a klubnál, emberileg és taktikailag egyaránt sokat tanultam Molnár Zoltán vezetőedzőtől, amit ezúton is köszönök neki. A 2019-es évben Bóna András klubelnöknek jutottam eszébe, aki tíz esztendő után adott lehetőséget arra, hogy megint edzősködhessek, és újra foci közelében lehessek. Ezért mindig hálás leszek neki. A szakításunk oka, hogy Zagyvaszántón rengeteg munka vár ránk, ami teljes embert igényel, így nem tudtam volna százszázalékosan segíteni Molnárt Zoltán és a csapatot. Mindent nagyok köszönök Bandinak, Zolinak és a játékosoknak, további sok sikert és jó egészséget kívánok mindenkinek.

Rozmaring Péter a Zagyvaszántó SE edzőjeként most már csak a a megyei II. osztályban szereplő gárdára összpontosíthat. A gárda a korábbi erősítéseken túlmenően nemrég leigazolta Sápi Józsefet a Lőrinci VSC-től. 

Címkék#kispad

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!