INGATLANBAZÁR

2021.09.04. 09:03

Íme Heves megye két legolcsóbb, azonnal költözhető lakása!

4,5 és 5 millió forintot kérnek Heves megye jelenlegi legolcsóbb, lakható, eladó lakásaiért. Lássuk, mit kapunk ennyi pénzért! Figyelem, az ár nem alkuképes, ami annak fényében azért érthető, hogy a megye legolcsóbb otthonairól van szó...

Heol

 

4 500 000 Ft, 59 m2

„Gyöngyösoroszi-Károlytáró helységben, csodálatos, parkosított környezetben, erdei út mellett, eladó egy két és fél szobás lakás. Az épület téglából épült. A lakás egészségügyi festést követően lakható állapotú. A szobák parkettásak, a fűtés cserépkályhákkal megoldott, mivel a településen nincs gáz. A nyílászárók hagyományosak, redőnyözöttek. Saját pince is tartozik a lakáshoz. Nem alkuképes. Jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

4 990 000 Ft, 34 m2

„ÜDÜLNI VÁGYÓK, ZÖLDÖVEZETET KEDVELŐK FIGYELEM! Gyöngyösoroszi Károlytáró üdülőövezeti részén eladásra kínálok egy 2. emeleti, 34 nm-es, TÉGLAÉPÍTÉSŰ, egyszobás lakást! Az ingatlan részben felújított, víz-villany lakáson belül, fűtés viszont elektromosan kivitelezhető, mivel a házban nincs gáz. A fürdőszoba részben fel lett újítva, továbbá a nyílászáró ablakok egy része hőszigeteléssel ellátott. A lakáshoz tartozik egy önálló, 4 nm-es pince.

A lakás tehermentes, birtokba adása a teljes kifizetés után azonnal kivitelezhető! A maradó ingóságok az ár részét képezik, amennyiben az új lakó igényt tart rá. Az autó parkolása az utcán megoldott. Jó szomszédok, csendes környezet, friss levegő! Mátraszentimre néhány percre, Galyatető csupán néhány km-re az ingatlantól! BEFEKTETŐKNEK, VÁLLALKOZÓKNAK, FIATALOKNAK ÉS NYUGDÍJASOKNAK EGYARÁNT AJÁNLOTT! Tökéletes kikapcsolódás a pihenni vágyóknak, akik a nyugalmat keresik! Buszmegálló a ház előtt. Csak készpénzes vevőknek!”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!