ingatlanbazár

2021.12.04. 11:30

Döbbenetes elegancia Parád egy 105 milliós otthonában!

Mondhatni, parádé, ami most következik. A 320 négyzetméteres ingatlan azonban ennél sokkal tekintélyt parancsolóbb hangulatot áraszt, és akkor még nem is esett szó a lenyűgöző kilátásról. És amiért nem győzünk eléggé hálásak lenni az eddigi tulajdonosoknak, az a környezetbarát tény, hogy önfenntartó az épület! Szívet-lelket melengető képek egy eladó szépségről!

Heol

Parád-Parádfürdőn festői környezetben, kínálunk eladásra 320 m2, háromszintes, mediterrán jellegű, KIVÉTELES PANORÁMÁVAL rendelkező családi házat.Az ingatlan csendes zsákutcában található.

A 2008-ban épült ház prémium minőségben, gondos szakértelemmel épült Habisol falazóanyagból. A már eleve szigeteléssel rendelkező építőanyaghoz további szigetelés is került, így növelve az épület hőmegtartó képességét. A néhány éve telepített napelemek, és napkollektorok teljes egészében ellátják az ingatlan melegvíz,és villamosenergia igényeit, így az épület ÖNFENNTARTÓ.A fűtés kiegészítésére a nappaliban elhelyezett vízteres kandalló gondoskodik.Az utcafrontról közvetlenül be lehet állni a kétállásos garázsba, majd onnan közvetlenül bejuthatunk a házba.

Az emeleten 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 3 WC,egy gardrób található.A szobák teraszáról csodálatos panoráma nyílik a Mátrára. A földszinten 60 m2-es PANORÁMÁS, kandallós nappali, konyha, étkező, dolgozószoba, wellness részleg szaunával, mosókonyhával egybekötött gépészeti helyiség kapott helyet.

A nappaliból 30 m2 -es hatalmas nagy terasz nyílik. A földszintről közelíthető meg a kert, ahol a valódi pihenésé a főszerep. Az alsó szinten egy külön bejárattal rendelkező lakrész került kialakításra konyhával, fürdőszobával, WC-vel, mely alkalmas lehet személyzetnek, esetleg több generációnak. Panorámás grillterasz, medence, és kerti tó , csodálatos örökzöldek emelik a komfortérzetet.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik